KARAMARKO MORA OBJAŠANJAVATI DA NIJE “AGENT AL-QAIDE”

15 05 2012

Pohod u Veliko TrgovišćeKaramarko: Kako da nekog uvjerim da ne švercam ljude

“Kampanja je prljava, sve što se zadnjih dana zbiva stvara ružnu sliku o HDZ-u i teško se braniti od silnih laži. Kako da nekog uvjerim da ne švercam ljude i da nisam agent al-Kaide”, zapitao se kandidat za šefa HDZ-a Tomislav Karamarko.

 

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća uz spomenik pored rodne kuće, u Velikom Trgovišću danas je obilježena 90. obljetnica rođenja prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana.

Prvo je ujutro u 8 sati cvijeće položila delegacija Krapinsko-zagorske županije, a zatim, sat kasnije, i delegacija zagorskog HDZ-a. Uz zagorske HDZ-ovce tu su bili i Tomislav Karamarko kojeg zagorski HDZ podržava u trci za predsjednika stranke, te Ivan Jarnjak, Gordan Jandroković i Jasen Mesić.

Prvo je ujutro u 8 sati cvijeće položila delegacija Krapinsko-zagorske županije, a zatim, sat kasnije, i delegacija zagorskog HDZ-a. Uz zagorske HDZ-ovce tu su bili i Tomislav Karamarko kojeg zagorski HDZ podržava u trci za predsjednika stranke, te Ivan Jarnjak, Gordan Jandroković i Jasen Mesić.

Na upit kako mu protukandidati predbacuju da je među prvima provodio detuđmanizaciju, a sada se ponovno veže uz Tuđmana, Karamarko je rekao da je on uvijek bio vjeran Tuđmanovu izvornom učenju i stvaranju hrvatske države, a druga je stvar što se distancirao od nekih negativnih pojava poput kriminala u pretvorbi i drugih devijacija.

Prljava kampanja

Kampanja je prljava, sve što se zadnjih dana zbiva stvara ružnu sliku o HDZ-u i teško se braniti od silnih laži. Kako da nekog uvjerim da ne švercam ljude i da nisam agent al-Kaide”, zapitao se Karamarko.

Na upit zašto Tito u Kumrovcu za svoj rođendan okupi znatno više obožavatelja nego Tuđman u Velikom Trgovišću, Karamarko je odgovorio da se te dvije osobe uopće ne mogu uspoređivati, jer je “Tuđman stvorio hrvatsku državu, a Tito je bio ratni zločinac koji je kroz povijest zatirao sve što je hrvatsko”.

Ivan Jarnjak najavio je da će na nedjeljnom Saboru stranke sigurno doći do promjene, a da će HDZ ispraviti svoje pogreške, ponovo postati najjača stranka i osvojiti vlast.

Stižu Kosor, Kujundžić i Prgomet

Dva sata iza Karamarka u Veliko Trgovišće došla je i aktualna predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor koja nije polagala cvijeće u Velikom Trgovišću, jer je, rekli su iz njezina tima, prethodno već odala počast Tuđmanu na Mirogoju. Ona je posjetila Spomen-školu dr. Franje Tuđmana gdje je prisustvovala predavanju o Tuđmanu dr. Anđelka Milatovića.

Popodne su svoj posjet Velikom Trgovišću također najavili i Milan Kujundžić i Drago Prgomet.

 

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: