SVRSTAVANJEM OBITELJI TUĐMAN UZ KUJUNDŽIĆA, PUKLA LJUBAV IZMEĐU MIROSLAVA I JADRANKE

14 05 2012

Autor: HINA
Objavljeno: 12. svibnja 2012. u 9:20

Tuđman se učlanio u HDZ tek 12. travnja, a središnja tijela stranke donijela su 23. siječnja odluku da u unutarstranačkim izborima mogu sudjelovati samo oni koji su HDZ-u pristupili do tog datuma

O novom predsjedniku HDZ-a odlučivat će 20. svibnja nešto manje od planiranih 2.200 izaslanika. Na popisu izaslanika objavljenom na HDZ-ovom webu trenutačno se nalazi 2.136 imena, a kako kažu u stranci na njemu nedostaje još svega nekoliko izaslanika iz hrvatskog iseljeništva. U dvorani Vatroslav Lisinski bit će manje ljudi jer su neki članovi HDZ-a postali izaslanici po više osnova.    Premda su u vodstvu HDZ-a tvrdili da će Miroslav Tuđman imati status izaslanika, ipak su od toga odustali i njegovog imena, što je jedino logično, nema na popisu. Naime, Tuđman se učlanio u HDZ tek 12. travnja, a središnja tijela stranke donijela su 23. siječnja odluku da u unutarstranačkim izborima mogu sudjelovati samo oni koji su HDZ-u pristupili do tog datuma.

Isprva su u vrhu HDZ-a smatrali da Tuđman, budući je zastupnik, automatizmom postaje izaslanik. I sam Tuđman je u to povjerovao, pa se potpisivao na obrasce za kandidature za razne dužnosti koje se biraju na saboru. No, na kraju su u HDZ-u očito shvatili da je Tuđman zakasnio s učlanjivanjem da bi se mogao uključiti u izborni proces.

 

 

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s
%d bloggers like this: