MILINOVIĆ PREDAO 700 POTPISA. AKO IH POLA OD TOGA BUDE GLASOVALO ZA NJ, MOŽE BITI SRETAN

14 05 2012

Milinović predao 700-injak potpisa: Karamarko nije favorit

  • darko milinović

SKUPIO VIŠE OD POTREBNOG

Milinović predao 700-injak potpisa: Karamarko nije favorit

Milinović je, osvrćući se na medijske napise da je favorit na izborima za predsjednika HDZ-a Tomislav Karamarko, rekao kako je ‘na terenu situacija drugačija’. Tomislav Karamarko nije favorit ovih izbora, poručio je.

  • Autor: Hina

Kandidat za predsjednika HDZ-a Darko Milinović predao je danas u središnjici stranke 700-tinjak prikupljenih potpisa za svoju kandidaturu.

Milinović je tom prigodom novinarima najavio da će nastaviti s prikupljanjem potpisa do 19. svibnja, kad je krajnji rok za njihovu predaju, a prikupljat će ih u još pet ili šest hrvatskih županija u kojima još nije.

Na upit zašto je potpise predao već sada, odgovorio je: “Zato što sam stekao tehničke uvjete postati i službeno kandidat za predsjednika HDZ-a. Da ne bi bilo previše dileme, danas sam ih predao”.

Po HDZ-ovu pravilniku o izbornoj promidžbi, da bi kandidati i formalno postali kandidatima za čelna mjesta HDZ-a, koji će biti izabrani na 15. općem saboru HDZ-a 20. svibnja, moraju prikupiti potreban broj potpisa izaslanika do 19. svibnja u podne. Kandidati za predsjednika stranke moraju prikupiti najmanje 400 potpisa od 2200 izaslanika općeg sabora.

Milinović je, osvrćući se na medijske napise da je favorit na izborima za predsjednika HDZ-a Tomislav Karamarko, rekao kako je “na terenu situacija drugačija”.

“Tomislav Karamarko nije favorit ovih izbora“, poručio je.

Na upit novinara zašto je popis gostiju, koji su pozvani na 15. opći sabor još uvijek tajna, rekao je da bi na to trebala odgovoriti predsjednica stranke i dodao kako će najvjerojatnije sutra u 9 sati biti Predsjedništvo stranke na kojem će se definirati gosti. Osobno, kazao je, smatra da bi gosti trebali biti isti kao i na prijašnjim saborima, a to su bivši premijeri, bivši predsjednici Hrvatskog sabora.

“Ovaj sabor mora biti pokazatelj ponovnog zajedništva HDZ-a”, poručio je Milinović .

Upitan da li bi prvi predsjednik HDZ-a Franjo Tuđman bio zadovoljan ovakvim HDZ-om, Milinović je rekao kako je na to teško odgovoriti.

“Sigurno ne bi bio zadovoljan gubitničkim HDZ-om. Imamo gubitnički mentalitet, a to ćemo promijeniti 20. svibnja”, poručio je kandidat za predsjednika HDZ-a Darko Milinović.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: