MOŽE LI HDZ IZDRŽATI OVAKO DUGU KAMPANJU I SAČUVATI KOMPAKTNOST I SNAGU

11 05 2012

Karamarko: Situacija u stranci je problematična

  • Zagreb, 11.05.2012., 19:33
  • Autor: D. Ma.

Situacija u stranci je problematična, kampanja i izbori predugo traju, naglasio je Karamarko.

Kandidat za predsjednika HDZ-a Tomislav Karamarko na predstavljanju svog programa stranačkim prijateljima u Županijskom odboru Požeško-slavonske županije izrazio je zahvalnost za potporu istaknuvši da ga iznenađuje što mu najjača potpora dolazi upravo iz Slavonije iako je on rođeni Dalmatinac.

“Ne komentiram izjave svojih protukandidata koji su u kampanji”, odgovorio je Karamarko na naš upit o prozivanjima J. Kosor koja je ustvrdila da on stvara podjele među Mladeži stranke.

U nastavku je upozorio na gorući problem gospodarstva zbog čega će se HDZ više angažirati u daljnjem radu. “HDZ mora ponovo biti prepoznatljiva stranka i prihvatljiva hrvatskim masama što znači da se treba vratiti korijenima, ali i postati moderna stranka okrenuta budućnosti i prihvaljiva za mlade ljude”, ističe T. Karamarko u čijoj je pratnji bio vukovarsko- srijemski župan Božo Galić, a domaćin saborski zastupnik i predsjednik HDZ-a Požeško-slavonske županije Franjo Lucić. Na upit našeg novinara o koaliciji sa HDSSB-om Karamarko je rekao da je on u načelu za koalicije sa svim državotvornim strankama demokršćanskog i tradicionalnog svjetonazora, no u konkretnim situacijama to će predlagati i dogovarati ljudi na pojedinim područjima, a ne Zagreb.

“Situacija u stranci je problematična, kampanja i izbori predugo traju, stanje u državi nas tjera na brzi oporavak i povratak na vlast, te pripreme za lokalne izbore koji brzo dolaze kako bi pokazali snagu koju HDZ još uvijek ima”,  naglašava T. Karamarko.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: