KARAMARKO SVE ČEŠĆA META NAPADA U KAMPANJI KOJA PREDUGO TRAJE

11 05 2012

Kampanja prerasta u prljavu igru, a ja sam sve češći cilj napada

Situacija je u stranci problematična, kampanja i izbori predugo traju, naglasio je Karamarko.

Povećaj Kampanja prerasta u prljavu igru, a ja sam sve češći cilj napada

Stanje u državi tjera nas na brz oporavak i povratak na vlast, kaže Karamarko.
Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Kandidat za predsjednika HDZ-a Tomislav Karamarko na predstavljanju svog programa stranačkim prijateljima u županijskom odboru Požeško-slavonske županije izrazio je zahvalnost za potporu istaknuvši da ga iznenađuje što mu najjača potpora dolazi upravo iz Slavonije iako je on rođeni Dalmatinac.

– Ne komentiram izjave svojih protukandidata koji su u kampanji – odgovorio je Karamarko na naš upit o prozivanjima J. Kosor koja je ustvrdila da on stvara podjele u Mladeži HDZ-a. U nastavku je upozorio na gorući problem gospodarstva zbog čega će se HDZ više angažirati.

– HDZ mora ponovo biti prepoznatljiva stranka i prihvatljiva hrvatskim masama što znači da se treba vratiti korijenima, ali i postati moderna stranka okrenuta budućnosti i prihvatljiva mladim ljudima – ističe T. Karamarko u čijoj je pratnji bio vukovarsko-srijemski župan Božo Galić, a domaćin saborski zastupnik i predsjednik HDZ-a Požeško-slavonske županije Franjo Lucić.

Na upit našeg novinara o koaliciji s HDSSB-om, Karamarko je rekao da je on u načelu za koalicije sa svim državotvornim strankama demokršćanskog i tradicionalnog svjetonazora, no u konkretnim situacijama to će predlagati i dogovarati ljudi na pojedinim područjima, a ne Zagreb.

– Situacija je u stranci problematična, kampanja i izbori predugo traju, stanje u državi tjera nas na brz oporavak i povratak na vlast te pripreme za lokalne izbore koji brzo dolaze kako bismo pokazali snagu koju HDZ još uvijek ima – naglašava Karamarko.

Karamarko je predstavio svoj program i pred tristotinjak članova HDZ-a u slavonskobrodskom domu HVIDRA-e.

– Moj cilj je nova hrvatska neovisnost, koja podrazumijeva i svojevrsnu gospodarsku neovisnost u okviru Europske unije, ustvrdio je Karamarko pred okupljenim novinarima osvrčući se i na unutarstranačku kampanju koja sve više dobiva obrise prljave igre.

– Na žalost, kampanja prerasta u prljavu igru, a ja sam sve češći cilj napada, pogotovo od kada su me analitičari proglasili jednim od izglednijih kandidata. Ipak, ja ne odgovaram istom mjerom, jer treba čuvati dignitet stranke koji je ionako načet. Treba znati da poslje unutarstranačkih izbira trebamo svi ponovo sjesti za isti stol i raditi za boljitak HDZ-a – kaže Karamarko.
 

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: