AKTUALNU PREDSJEDNICU STRANKE U SPLITU DOČEKALI SAMO ONI KOJI SU MORALI

11 05 2012

S J. Kosor na predstavljanje u Split došli Šeks, Plenković, Popijač…

Već u 19 sati počinje skup Milana Kujundžića, a splitski hadezeovci kažu da će na njegovu predstavljanju biti puno više članova

Povećaj S J. Kosor na predstavljanje u Split došli Šeks, Plenković, Popijač...

Foto: Tino Jurić/PIXSELL
Maja Pejković-Kaćanski

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor stigla je u Split i u stranačkim prostorijama počela predstavljati program kao kandidatkinja na predstojećim unutarstranačkim izborima. Kosor je novinare zamolila da ne nazoče sastanku objašnjavajući da je riječ o zatvorenom, obiteljskom sastanku. Istaknula je da će izjave dati oko 19.30 sati.

Na predstavljanju se okupilo 50-ak članova HDZ-a, a s Jadrankom Kosor stigli su Vladimir Šeks, Branko Bačić, Ana Lovrin, Đuro Popijač i Andrej Plenković. Skupu su nazočni bivši šef splitskog HDZ-a, saborski zastupnik dr. Dujomir Marasović (domaćin), Petar Škorić, aktualni predsjednik splitskog HDZ-a, Zlatko Ževrnja, načelnik općine Dugopolje, Ante Đuzel, gradonačelnik Imotskog, Vinko Brkan, “poznati” trogirski hadezeovac, Ivanka Luetić-Boban, Zdravko Omrčen… Jadranku Kosor dočekali su s buketom cvijeća.

ako se predstavljanje održava u prostorijama HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije, nema župana Ante Sanadera.

Zanimljivo je da već u 19 sati u Nadbiskupskom sjemeništu počinje drugi skup hadezeovaca na kojem će program za predsjednika stranke predstaviti kandidat dr. Milan Kujundžić i njegov zamjenik dr. Drago Prgomet. Špekulira se da će mnogi koji su došli na predstavljanje programa Jadranke Kosor za 30-ak minuta otići i na Kujundžićevo predstavljanje na kojem se, kažu splitski hadezeovci, očekuje puno više članova stranke.

 

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: