KARAMARKO U KRAPINI: MILINOVIĆ I KOSOR SU NERVOZNI JER SAM FAVORIT

7 05 2012

Kandidat za predsjednika HDZ-a predstavio se u Krapini

Karamarko: Milinović i Kosor su nervozni jer sam favorit

Neću odgovarati na njihove provokacije jer želim pozitivnu kampanju budući da je u pitanju ugled stranke koja se već predugo valja po blatu, rekao je Karamarko u Krapini

Piše: Alen Brodar/VLM

Na neki sam način istaknut kao favorit u utrci za predsjednika stranke i mislim da je upravo to kod mojih protukandidata Milinovića i Kosor izazvalo nervozu. Ne znaju to podnijeti na jedan sportski način, već se bave insinuacijama i konstrukcijama koje doista nemaju smisla. Ja na njihove provokacije neću odgovarati jer želim imati pozitivnu i dobru kampanju budući da je u pitanju ugled stranke koja se već predugo valja po blatu. Apeliram na kolege da vode pozitivnu kampanju kako bismo sačuvali dignitet svih naših članova, kao i stranke kao kolektiva – komentirao je u Krapini optužbe svojih protukandidata Tomislav Karamarko, kandidat za predsjednika HDZ-a.

U Krapinu se u pratnji Gorana Jandrokovića došao predstaviti zagorskim izaslanicima, koji će sudjelovati na općem saboru stranke i kojima je predstavio svoj program.

– Analizirao sam stanje u HDZ-u i uzroke poraza na prošlim izborima, kao i razvoj stranke u posljednjih deset godina i evidentno je da nešto treba promijeniti. Padali su nam i popularnost i ugled i među simpatizerima i među članovima, pa sam se odlučio kandidirati jer mislim da imam ideološki zaokruženu priču i to vrlo uvjerljivu. Iza sebe imam više od 20 godina rada za ovu državu, ali i pokretanje nekih procesa kao što su procesuiranje kriminala u privatizaciji ili komunističkih poslijeratnih zločina – rekao je Karamarko pozdravivši subotnji izbor Žarka Tušeka za najmlađeg predsjednika županijske organizacije HDZ-a u Hrvatskoj.

– Upravo je Tušek, koji je iznimno kvalitetan kadar i budućnost stranke, najava onog što ću ja kao predsjednik HDZ-a raditi, a to je oštro pomlađivanje stranke. U sljedećem sazivu Sabora najmanje će četvrtina zastupnika HDZ-a biti iz naše mladeži – zaključio je Karamarko.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: