I ZAGORJE ZA KARAMARKA

7 05 2012

mladi lavovi u zagor

ju

Izbori u zagorskom HDZ-: Utvrda SDP-a u Zaboku mora pasti!

Žarko Tušek, mladi lav, nadmoćno pobijedio protukandidata Vladimira Pleška iz Zaboka

Povećaj Izbori u zagorskom HDZ-: Utvrda SDP-a u Zaboku mora pasti!

Piše: ij/VLM, ab/VLM

KRAPINA – Na Izbornoj skupštini HDZ-a Krapinsko – zagorske županije, velikom većinom glasova za novog je predsjednika izabran Žarko Tušek iz Krapine, mladi lav zagorskog HDZ-a. On je nadmoćno sa 171 glasom pobjedio protukandidata Vladimira Pleška iz Zaboka koji je dobio 66 glasova. Mirko Krznar i Josip Horvat, aktulani gradonačelnik Krapine, dan uoči skupštine povukli su svoju kandidaturu. Horvat je tek rekao da mu je na prvom mjestu obitelj, a ne čelno mjesto županijskog HDZ-a.

– Posljednji sam istaknuo kandidaturu, a kada mi je moja Krapina dala podršku, znao sam da možemo nešto napraviti. Želim reći da Zagorje nije protiv HDZ-a, ono je po prirodi kršćanska i konzervativna sredina, a to su vrijednosti koje njeguje i naša stranka. Stoga nam je cilj da na sljedećim lokalnim izborima preuzmemo županijsku vlast. To možemo i moramo, a sada ću reći i ovo: Zabok kao posljednja i najjača utvrda SDP-a u Zagorju na sljedećim izborima mora pasti! Na tome ćemo raditi, i ako u tome uspijemo, preuzimamo vlast – najavio je Tušek, a na upit kojem kandidatu će zagorski HDZ dati podršku rekao je da će to biti Tomislav Karamarko.

Žarko Tušek aktulani je predsjednik Mladeži HDZ-a, te potpredsjednik na nacionalnoj razini. Ima 30 godina, u politici je zadnjih deset, a radi kao direktor u jednoj auto-kući u Krapini.

 

 

 

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: