MILINOVIĆ ODRAĐUJE DIO KAMPANJE ZA JADRANKU I DIO BUDUĆE MILANOVIĆEVE KAMPANJE

6 05 2012
Piše: I.Kri./M.L.
Objavljeno prije 4 sata
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

 

Milinović o "smrtnim grijesima" Tomislava Karamarka:  Izvršio je tri udara na HDZ i izdao nas!

Foto: Mario Pušić / Cropix

DARKO MILINOVIĆ je u priopćenju drugog kandidata za predsjednika HDZ-a, Tomislava Karamarka, nazvao kukavicom te ga je pozvao da se povuče iz kampanje.

“Hrvatska javnost još jednom je vidjela da Tomislav Karamarko nema hrabrosti dati odgovor ni na jedno postavljeno mu pitanje”, piše Milinović te podsjeća da je Karamarko govorio o svojoj ulozi u detuđmanizaciji i rušenju HDZ-a sa Stipom Mesićem, ali da o aferama nije rekao niti slova.

“Gromoglasna tišina”

“Tvrdi da je bio marginaliziran za vrijeme privatizacijskog kriminala, što može biti čak i točno. Međutim, bio je visoko pozicioniran kao onaj koji je morao spriječiti najveće korupcijske afere u Hrvatskoj, kao što su INA, Podravka i HAC. O tome sam tražio da se izjasni”, kaže Milinović i dodaje kako Karamarkovo nedavanje odgovora na ta pitanja “ostavlja ogromni prostor za špekulacije o njegovoj odgovornosti, pa samim time i umiješanosti u afere koje su uzdrmale političku scenu u Hrvatskoj”.

“Mnogi govore o interesnoj povezanost određenih firmi s Tomislavom Karamarkom, a neki tvrde da za to postoji i dokumentacija koja to potvrđuje. Hrvatska javnost na ta pitanja nije dobila odgovor”, piše Milinović u priopćenju te zaključuje da bi nakon takve “gromoglasne tišine” od Tomislava Karamarka bilo moralno da povuče svoju kandidaturu.

Tri “smrtna grijeha” Tomislava Karamarka

Svega nekoliko sati nakon što je izdao priopćenje za medije, Milinović je u Gospiću sazvao izvanrednu konferenciju za novinare kako bi reagirao na optužbe Tomislava Karamarka da “vodi prljavu kampanju” te da je borba protiv korupcije u HDZ-u počela tek nakon što je Karamarko došao u stranku.

“Moja kampanja usmjerena je na istinu. Za njega je istina prljava kampanja, a za mene je istina ono na što odgovor traže članovi HDZ-a. Tomislav Karamarko je izvršio tri udara na HDZ. Prvi, izdaja HDZ-a s Manulićem. Drugi, izdaja HDZ-a s Mesićem. Treći, možda najbitniji, godinama niti jedna krađa i afera nije otkrivena dok međunarodna zajednica to nije ultimativno zatražila”, pobrojao je Milinović Karamarkova tri “smrtna grijeha” protiv HDZ-a.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: