KARAMARKO ODGOVORIO MILINOVIĆU

5 05 2012

Nikada nisam izdao dr. Franju Tuđmana, a zbog detuđmanizacije, kao i niza drugih političkih pitanja sam se i razišao sa Mesićem, te napustio lagodnu fotelju. Za razliku od mene dotični gospodin u proteklih deset godina, nije se ni na koji način pobunio ili iskazao političko neslaganje. Pored toga što je aktivno sudjelovao u svemu negativnom što se događalo u stranci i državi uključujući i detuđmanizaciju, ostat će upamćen, kako je nedavno rečeno na sudu, jedino po tome da je u pravilnim vremenskim intervalima telefonirao blagajnici HDZ-a, kazao je ekskluzivno za Večernji list Tomislav Karamarko odgovarajući na današnje izjave svog protukandidata za mjesto šefa HDZ-a Darka Milinovića.

– U vezi njegovih tvrdnji jedina je istina da sam se borio protiv nezakonitih radnji u vrijeme mandata predsjednika Tuđmana i zbog toga, ali ne njegovom krivnjom bio profesionalno i politički marginaliziran. Danas na žalost vidimo kako te negativne pojave u proteklih deset godina nisu nestale, nego su po svojim karakteristikama bile znatno drskije i bezobzirnije. Zbog takve situacije u stranci i državi gospodin Milinović ni na koji način ne može od sebe otkloniti političku odgovornost. Ne mogu vjerovati da se Milinović usuđuje optuživati mene da sam suodgovoran za korupciju. Možda sam trebao više paziti na njega, zaključio je Karamarko u izjavi za Večernji.

Požeško – slavonski HDZ podržava Tomislava Karamarka

Županijski odbor Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije na svojoj sjednici odlučio je da će svoju podršku za kandidata stranke dati Tomislavu Karamarku. Franjo Lucić, predsjednik ŽO-a HDZ-a Požeško-slavonske županije, saborski zastupnik i gradonačelnik Pleternice na XV . Općem saboru stranke kandidirat će se za mjesto u predsjedništvu HDZ-a, dok će gradonačelnik Pakraca Davor Huška tom prigodom biti kandidat za Središnji odbor HDZ-a.

Kako je to bila konstituirajuća sjednica novoga ŽO-a HDZ-a Požeško-slavonske županije tom je prigodom izabrano i četvero potpredsjednika požeško-slavonskoga HDZ-a, a to su Ante Šolić iz Požege, Vinko Kasana iz Lipika, Vlado Boban iz Velike te Antonija Jozić iz Pleternice.. Za tajnika županijskoga odbora izabran je Ferdinand Troha iz Požege, dok je za rizničarku izabrana Antonija Pavlović iz Velike. (ljm)

 

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: