EVO ŠEKSA, TKO ZA ŠEKSA PITA

5 05 2012

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija “okrenula leđa”.

“Nije meni Slavonija okrenula leđa. To što je desetak predsjednika ogranka HDZ-a u Slavoniji i Baranji najavilo da će poduprijeti Tomislava Karamarka za predsjednika stranke, to ne znači da je Slavonija meni okrenula leđa”, rekao je Šeks novinarima ispred Središnjice HDZ-a odgovarajući na upit je li mu Slavonija okrenula leđa.

Tek će se 20. svibnja na Općem saboru HDZ-a vidjeti što će se dogoditi, rekao je Šeks i podsjetio na narodnu izreku “obećanje ludom radovanje”.

Upitan kako će se slagati s Karamarkom, ako on pobijedi, Šeks je rekao da svaki član HDZ-a i član vodstva ima svoje mjesto i ulogu u okviru Statuta i programa HDZ-a te se toga treba i pridržavati. “Osobne simpatije i animoziteti trebaju biti prekinuti nakon 20. svibnja”, istaknuo je Šeks.

Na pitanje li Karamarko najizgledniji kandidat za predsjednika HDZ-a, odgovorio je da će se to tek vidjeti na Općem saboru HDZ-a.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: