3. DR. DARKO MILINOVIĆ

5 05 2012

Darko Milinović predao je danas u Središnjici HDZ-a kandidaturu za predsjednika stranke poručivši da je predao “pobjedničku kandidaturu”. “Nikada do sada nisam izgubio niti jednu političku utakmicu. I u najtežim trenucima na zadnjim parlamentarnim izborima tim kojemu sam pripadao pokazao je kako se pobjeđuje Zorana Milanovića i Kukuriku koaliciju”, kazao je Milinović, kojega je ispred središnjice u Zagrebu burno pozdravilo mnoštva pristaša iz cijele Hrvatske. Istaknuo je da nikada nije izdao Franju Tuđmana niti napustio HDZ. “Danas neki imaju potrebu govoriti o retuđmanizaciji, oni koji su sa Stipom Mesićem na programu detuđmanizacije pobjeđivali i smišljali morbidne viceve o prvom hrvatskom predsjedniku”, rekao je. Naciona list: Norac se vezao lancima zbog Milinovića Milinović je kazao i da je danas predao “kandidaturu hrabrosti” te da će u idućih 15 dana govoriti istinu i samo istinu. Ne samo izaslanicima, nego i članovima HDZ-a, i cijeloj hrvatskoj javnosti, potrebno je danas govoriti istinu, o kojoj se nema hrabrosti javno govoriti, rekao je Milinović, ocjenjujući da će to biti onaj jezičac koji će odrediti za koga će izaslanici na Općem saboru HDZ-a glasovati. Istaknuo je da HDZ-u treba pobjednički mentalitet, vjerodostojnost, snaga i hrabrost, te da on ima sve te karakteristike. Na novinarski upit tko će mu biti zamjenici, Milinović je rekao da nije za dijeljenje fotelja jer je to koštalo HDZ današnjeg statusa. “Onoga koga izabere članstvo, to je moj kandidat i to su moji favoriti”, rekao je. Istaknuo je da se do sada u HDZ-u radilo tako, da su se prvo dijelile fotelje i funkcije, a onda se glasovalo. “Dakle, od središnjice prema bazi. Ja želim proces obrnuti od baze prema središnjici. Neka baza napokon preuzme ključnu ulogu u stvaranju pobjedničkog HDZ-a”, istaknuo je.

—————————————————————————————–

Milinović usavršava engleski…

Darko Milinović tijekom chata na ‘špici’ više je od minute pričao na engleskom.

‘Kuću sam izgradio jer su me na to nagovorila djeca’

Darko Milinović, bivši ministar zdravstva, zamjenik predsjednice HDZ-a i jedan od pretendenata za čelno mjesto te stranke, gost je chata na Cvjetnom trgu.

  • Zagreb 14.04.2012 12:53
  • Autor: Darija Brnović / I.D

Milinović: Kosor nastoji nametnuti svađalački i rušilački faktor

Točka na ‘i’ takvog vođenja stranke biti će 20. svibnja na našem izbornom saboru, poručuje Milinović.

Milinović: Kosor vodi politiku gubitnika

‘To je potez gubitnika i dokaz da inženjering Jadranke Kosor nije upalio’, Darko Milinović je tim riječima komentirao prijedlog Jadranke Kosor o promjeni datuma održavanja izbora u HDZ-u.

  • Zagreb 30.03.2012 12:51
  • Autor: I.D. / T.K.

Pavošević: Milinoviću sam morala davati 10.000 kuna mjesečno

Bivša HDZ-ova blagajnica Branka Pavošević brani se šutnjom, a na sudu je za danas završilo čitanje njezina iskaza.

Milinović: Nisam dobivao naknadu, to je bilo za crkvu

Darko Milinović, potpredsjednik HDZ-a i jedan od kandidata za predsjednika HDZ-a, reagirao je na današnji iskaz bivše blagajnice stranke Branke Pavošević.

  • Zagreb 24.04.2012 15:42
  • Autor: Mi. Dr.

 

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: