KARLOVAČKI ŽO HDZ JEDNOGLASNO ZA KARAMARKA

4 05 2012

Županijski odbor HDZ-a odlučio – na Saboru svi jednoglasno za Tomislava Karamarka

Objavio C-4, KARLOVACMay 4, 2012

Kao što se u medijima već nagađalo, Županijski odbor HDZ-a Karlovačke županije odlučio je da će na 15. Općem saboru kao kanidata za predsjednika HDZ-a podržati Tomislava Karamarka.

Ovo je, naime, odlučeno, na sinoćnjoj konstituirajućoj sjednici ŽO HDZ-a a odluka je bila jednoglasna. Također, karlovački gradonačelnik i predsjednik Gradskog odbora stranke Damir Jelić bit će kandidat za jedno od vodećih mjesta u Predsjedništvu HDZ-a.

Podsjetimo, do svrstavanja na stranu Tomislava Karamarka, jednog od kandidata za predsjednika HDZ-a nije došlo preko noći, već su i u karlovačkom i županijskom HDZ-u postojale različite struje ali je Jelić od početka bio sklon upravo ovoj opciji. Kako je njegova koncepcija na koncu i pobijedila na gradskoj razini naspram Branka Vukelića koji se zbog bolesti povukao, a Vučić kao jedini kandidat postao predsjednikom ŽO, bilo je za očekivati da će “pasti” dogovor. U kontekstu zadnjih događanja po kojima se velik broj HDZ-ovaca već javno izjasnio da će podržati Karamarka, to su učinili i Karlovčani. Treba vidjeti što će na to reći dosadašnji Vučićevi favoriti, Vladimir Šeks, odnosno Jadranka Kosor.

Sinoć su izabrani i potpredsjednici ŽO. To su Damir Jelić, Ivan Bogović, Antun Božidar Pavlović i Stjepan Basar, dok je član Predsjedništva Ivica Gračan.

KAportal.hr

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s
%d bloggers like this: