KARAMARKO KREĆE U KAMPANJU IZ OSIJEKA

4 05 2012

Deset čelnika osječko-baranjskoga HDZ-a izvijestili su na današnjoj konferenciji za novinare da na izborima za predsjednika HDZ-a podupiru Tomislava Karamarka ocjenjujući da je riječ o čovjeku koji jedini toj stranci može vratiti dostojanstvo.

Među članovima HDZ-a koji su poduprli Tomislava Karamarka je i potpredsjednik osječkoga HDZ-a Petar Lagator i Goran Ivanović, bliski suradnik Tomislava Ivića, inače organizacijski tajnik Županijskog odbora HDZ-a i potpredsjednik valpovačkog ogranka.

Na pitanje novinara kako to da su na neki način promijenili mišljenje, Petar Lagator je odgovorio kako nije opovrgnuo izjavu predsjednika osječkog HDZ-a Josipa Salapića da taj odbor podupire Jadranku Kosor jer ga to “nitko nije pitao”. Dodao je da “svatko ima pravo na svoje mišljenje, što i jest bit demokracije”.

Goran Ivanović rekao je da HDZ nisu ni Salapić ni Ivić te kako je došlo vrijeme da se stranka ozbiljno profilira, pri čemu je Tomislav Karamarko “čovjek koji to može provesti”.

Potporu Tomislavu Karamarku za predsjednika HDZ-a dali su i gradonačelnici Našica i Donjeg Miholjca Krešimir Žagar i Stjepan Viduka, čelnici belomanastirskoga i đakovačkoga HDZ-a Davorin Bubalović i Ante Raspudić, čelnici općinskih ogranaka Antunovca, Draža i Darde, načelnici općina Ivan Anušić, Stjepan Šašlin i Anto Vukoja te predsjednik Županijskog odbora mladih Goran Soldo.

“Jadranki Kosor svaka čast, ali ljudi koji su je okružili ne zaslužuju biti članovi predsjedništva stranke”, ocijenio je načelnik općine Darde Anto Vukoja i dodao da je ona “samo njihova desna ruka”.

Načelnik baranjske općine Draža Stjepan Šašlin rekao je kako će kao izaslanik na Općem saboru HDZ-a “bezrezervno dati svoj glas Tomislavu Karamarku jer je vrijeme da se stranci vrati dostojanstvo”.

I ostali članovi HDZ-a koji su danas poduprli Tomislava Karamarka su izaslanici 15. općeg sabora HDZ-a. Iz Osječko-baranjske županije na tom će saboru biti 130 izaslanika.

Inače, Tomislav Karamarko s kampanjom za izbor predsjednika stranke kreće iz Osijeka 6. svibnja, istaknuto je na današnjoj konferenciji za novinare koju je organizirao izborni stožer Tomislava Karamarka za Osječko-baranjsku županiju, čiji je predsjednik Damir Kramarić.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: