SJEDNICA NACIONALNOG VIJEĆA HDZ-a

30 04 2012
Sjednica Nacionalnog vijeća HDZ-a

Gordan Jandroković

Darko Milinović

Nakon sjednice predsjedništva HDZ-a u središnjici stranke započela je sjednica Nacionalnog vijeća stranke. Uoči početka sjednice Josip Đakić novinarima je kratko potvrdio kako podupire Jadranku Kosor za predsjednicu stranke. Dubravka Šuica nije htjela otkriti svog predsjedničkog favorita. Najavila je samo da će se ona kandidirati za jedno od mjesta u stranci.

Upitan je li se s predsjedničkim kandidatom Milanom Kujundžićem dogovorio tko će između njih dvojice biti predsjednički kandidat Drago Prgomet je kratko poručio da pregovori još traju

Bitka za svaki glas

A uoči jutrošnje sjednice predsjedništva stranke Gordan Jandroković je rekao da bi se trebalo razgovarati o finalizaciji unutarstranačkih izbora, pripremama za Sabor te utvrđivanju novog statuta. Upitan o javnim podrškama istaknutih članova HDZ-a kandidatima za predsjednika te stranke Jandroković je rekao kako mu je drago što su ljudi počeli govoriti o tome koje kandidate podržavaju. Ponovio je i svoju podršku kandidatu za predsjednika HDZ-a Tomislavu Karamarku rekavši kako smatra da je on najbolji kandidat te da mu je drago da je većina njegovih kolega to isto uviđa.

Na pitanje osjeća li se razočaran i izdan odlukom Božidara Kalmete da podrži Tomislava Karamarka, zamjenik predsjednice HDZ-a Darko Milinović je novinarima rekao kako njega Kalmeta ne može iznevjeriti jer od njega nije niti tražio javnu potporu. Tražim istinsku potporu bez fige u džepu istinskih HDZ-ovaca koji su i danas spremni ginuti za HDZ, naglasio je.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: