IMA LI MJESTA I ZA MILINOVIĆA U KOALICIJI KUJUNDŽIĆ-PRGOMET S KARAMARKOM NA ČELU?

28 04 2012

Milinović je na Korzu popio kavu sa novim šefom varaždinskog HDZ-a Vlatkom Vukovićem i drugim članovima HDZ-a iz Varaždinske županije, a medijima je spremno komentirao izbornu utrku u HDZ-u naglasivši da tenzije koje prividno vladaju među kandidatima zapravo ne postoje, barem ne među svim kandidatima.

Svaki izborni proces diže tenzije pa tako i ovaj u HDZ-u ali moram reći da su petorica kandidata, među kojima sam i ja, u vrlo dobrim odnosima i među nama vlada poštovanje. To međutim nije slučaj sa šestim kandidatom, konkretno Jadrankom Kosor. Vidi se da ne slažemo s njom po nekim pitanjima – poručio je Milinović.

Optužio je predsjednicu HDZ-a da vlada po istrošenom autokratskom modelu za koji u HDZ-u više nema mjesta te pozvao svih 2 200 elektora da se upoznaju s programima svih kandidata i da na izbornom saboru stranke glasaju po savjesti.

– Ako budu glasali po svojoj savjesti uvjeren sam da će HDZ dobiti predsjednika koji će od stranke ponovno stvoriti pobjedničku stranku – poručio je Milinović dodavši da on može voditi stranku na predstojećim lokalnim, a kasnije i parlamentranim izborima jer zna kako pobijediti SDP što je već i dokazao na prošlim parlamentarnim izborima u svojoj IX. izbornoj jedinici.

Oglasi

Akcije

Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: