HDZ MORA NAJPRIJE OZDRAVITI PA TEK ONDA POBIJEDITI

28 04 2012

Video izjavaTomislav Karamarko: HDZ najprije mora ozdraviti, a nakon toga će pobijediti

Piše: Infopunkt.tv 28. 04. 2012.

Fotografija: Saša Zinaja i Infopunkt.tv

Tomislav Karamarko, aktualni kandidat za predsjednika HDZ-a i saborski zastupnik, na svojim će web stranicama http://www.tomislavkaramarko.hr redovito objavljivati svoja stajališta o različitim stranačkim, političkim i društvenim temama.

U svome prvom video obraćanju, govoreći o strategiji povratka HDZ-a na vlast, kao jedan od prioriteta istaknuo je ozdravljenje Hrvatske demokratske zajednice.

”HDZ najprije mora ozdraviti i zato ne volim pričati o sebi kao budućem premijeru kada pobijedim. Vrlo vjerojatno će tako biti, ali prije svega želim podignuti stranku iz blata” poručio je Karamarko. Također smatra kako će HDZ pobijediti na idućim parlamentarnim izborima, a tome će, uz promjene u HDZ-u, pomoći i aktualna vlast svojim lošim radom.

 

Inače, Tomislav Karamarko zadnjih dana dobiva sve veću javnu potporu članova HDZ-a iz cijele Hrvatske. Komentirajući te pozitivne trendove, Karamarko je izjavio kako ”o nužnosti promjena i povratka hrvatskim i demokršćanskim vrijednostima koje zagovaramo, te prepoznatoj iskrenosti i ozbiljnosti mene i moga tima, najbolje govori potpora na terenu ali i niza visokih dužnosnika naše stranke”.

Oglasi

Akcije

Informacije

4 komentara

28 04 2012
Toni

Mislim da je sve riješeno što se tiče pitanja, tko će biti predsjednik HDZ-a.
Podrškom Kalmete, Karamarko će biti novi predsjednik HDZ-a. Na Kujundžiću, Prgometu i Miloševiću je, odustati od uzaludne utrke da se dodatno ne sramote.

Bilo bi vrlo važno, da Karamarko pobijedi u prvom krugu i sa time proglasi konačni raskid sa Sanaderovim i Kosorčinim HDZ-om.

28 04 2012
ib

Toni, to je upravo tako. Štogod tko mislio o Kalmeti, jedno ostaje činjenica – taj je uvijek samo i isključivo uz pobjednika. Nadam se da to doktori shvaćaju (bar Milošević, Prgomet i Kujundzic). Ne znam uopće bi li trebalo Milinovića pozivati u to društvo

28 04 2012
Toni

Može li se uopće reći, da se HDZ promijenio kada u mnogim županijama su pobijedili stari kadrovi? Budimo iskreni, HDZ sa takvim kadrovima u lokalnim sredinama će teško pobijediti SDP.
Karamarkina nesreća jest to, što će trebati surađivati sa tim kadrovima u Saboru.

29 04 2012
ib

Ovaj Sabor je samo prijelazni u pravcu potpunog ozdravljenja HDZ-a. Odmah nakon člokalnih izbora se mora sazvati novi s novim Statutom, kodeksom časti itsl.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s
%d bloggers like this: