JANDROKOVIĆ: KARAMARKO MOŽE ZAJAMČITI STABILNOST I OBNOVU HDZ-a

26 04 2012

Šefica HDZ-a Jadranka Kosor prozvala je Gordana Jandrokovića zbog promjene mišljenja nakon što je podržao Tomislava Karamarka za šefa HDZ-a. Podsjetila je na podršku koju je dao njoj. Jandroković pak kaže da je Karamarko najbolji kandidat…

“Čovjek je to s velikim političkim iskustvom, ima jasne političke i svjetonazorske stavove i tu je jasno profiliran. Dopada mi se i kao osoba i mislim da u ovom trenutku može zajamčiti stabilnost i obnovu HDZ-a u idućem razdoblju”, pojasnio je Jandroković zbog čega podržava Tomislava Karamarka u utrci za predsjednika najjače oporbene stranke.

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor ne gleda blagonaklono na Jandrokovićeve izjave.

“Zanimljivo će biti vidjeti sve njegove točke kojima se kretao kroz unutarstranačke izbore. Mijenjao je mišljenja, imao različita razmišljanja, ali o tome će sami presuditi članovi HDZ-a, naši izaslanici”, rekla je Kosor.

Goran Jandroković nije želio ulaziti u raspravu s Kosor.

“Ja sam bio među prvima iz Predsjedništva HDZ-a koji je rekao da je za promjene vodstva odmah nakon što su najavljeni unutarstranački izbori. Ne znam zašto to gospođa Kosor govori, ali ja neću uzvratiti na isti način”, istaknuo je Jandroković. (Mediaservis)

Oglasi

Akcije

Information

3 komentara

26 04 2012
Toni

Nadam se, da ovaj Jandroković neće igrati ulogu u novom HDZ-u. Mislim da je vrijeme, da od HDZ ponovno postane zaista stranka koja će štititi nacionalne interese, a ne interese Bruxellesa. Sramotno je, da SDP u četiri mjeseca vladanja je više puta pokazala zube EU nego HDZ u zadnjih osam godina.

27 04 2012
ib

agree:)

26 04 2012
ib

bojim se da si u pravu Toni

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s
%d bloggers like this: